Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I lopove je omeo snijeg

Ukradeno vozilo i sef s novcem zbog snijega ostavili na cesti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su lopovi ukrali sef iz mjenjačnice u Vodicama, vozilo s novcem su napustili na cesti.

U noći s petka na četvrtak šibenska je policija zabilježila neobičnu krađu. Lopovi su u ulici Bribirskih knezova provalili u prodavaonicu namještaja. Međutim, novac te prodavaonice nisu dirali. Ukrali su tek ključeve dostavnog kombija.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe

Tim su se vozilom dovezli pred mjenjačnicu u ulici Herfordski prolaz te u nju provalili, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske za Dnevnik.hr. Iz mjenjačnice su ukrali sef pun novca i odnijeli ga u ukradeno vozilo.

>> Osijek: Opljačkali dvije prodavaonice, poštanski ured i otkupljivačnicu zlata

Vjerojatno zbog loših vremenski uvjeta, teško su se kretali cestom, te su vozilo i sef pun novca ostavili na području Rastovca, oko dva kilometra od Vodica. A oni su bez plijena, ne baš tako pomno pripremljene pljačke, otpješačili.

Policija je vozilo pronašla sljedeće jutro te ga odvezla u Policijsku upravu šibensko-kninsku.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene