Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija kod Iloka

Obustavljena potraga na Dunavu, nastavlja se ujutro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još uvijek traje potraga za trećom osobom iz čamca, koji se prevrnuo u subotu oko ponoći na Dunavu u blizini odmorišta 'Lovka' kod Iloka.

U čamcu koji se prevrnuo na Dunavu se nalazilo devet osoba, potvrdio je glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Pronađena nestala 48-godišnjakinja Uspješna potraga Pronađena nestala žena iz Međimurja: Prevezena je u bolnicu

Prema njegovim riječima, u pretrazi Dunava, poglavito oko mjesta prevrnuća čamca, sudjeluju pripadnici vinkovačake Hrvatske gorske službe spašavanja zajedno s policijom, roniocima te vatrogascima.

'Tijekom poslijepodneva pretraga je prekinuta, ali će biti nastavljena odmah sutra ujutro', kazao je Džigumović.

Dodao je da još uvijek ne može potvrditi identitet muškarca koji je pronađen u Dunavu, ali može se pretpostaviti da je riječ o jednom od dvojice muškaraca koji su nakon prevrnuća nestali u vodama Dunava.

'Potvrdu indentiteta dobit ćemo nakon što bude provedena obdukcija', istaknuo je, rekavši kako su u vezi cijelog tragičnog slučaja zatražena određena dodatna vještačenja.

>> Tragedija na Dunavu: Pronađen jedan od nestalih muškaraca

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva provodi se istraga kako bi se utvrdile okolnosti i uzrok prevrnuća čamca, kazao je Džigumović.



U trenutku prevrnuća, u čamcu se nalazilo devet osoba iz Iloka. 29-godišnja žena iz Iloka se utopila, a dvojici muškaraca od 40 i 51 godinu izgubio se svaki trag. Šest osoba, među kojima i troje djece, je spašeno i oni su prevezeni u Opću županijsku bolnicu Vukovar gdje im je ukazana pomoć. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene