Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevozili u Zagreb

Uhvaćeni s deset kilograma marihuane iz BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je dvojicu preprodavača droge i krijumčara koji im je iz Bosne i Hercegovine dovezao deset kilograma droge.

Drogu je prije tri dana preko graničnoga prijelaza Vinjana Donjih u osobnom automobilu prokrijumčario 20-godišnjak, koji je najprije na splitskome području 27-godišnjaku predao pet kilograma marihuane, a zatim se odvezao u Novi Zagreb, gdje je uhićen kad je navečer ostatak droge namjeravao predati 48–godišnjem dileru.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

Pet paketa u kojima je bilo po kilogram marihuane, vrijedne oko 70 tisuća kuna, bilo je skriveno u prtljažniku automobila.

Trojica uhićenih dosad nisu bila poznata policiji po kaznenim djelima. Nakon policijske istrage privedeni su istražnome sucu Županijskoga suda u Zagrebu zbog preprodaje droge, a 48–godišnjak i zbog nedopuštenog držanja oružja jer mu je u stanu pronađena ručna bomba.

Zasad se ne zna gdje je završilo pet kilograma marihuane dostavljene na području Splita. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene