Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatili ih

U 80 minuta pokrali tri benzinske postaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik benzinske postaje u Svetom Križu prijavio je da je nepoznati muškarac natočio 100 kuna goriva u vozilo čakovečkih registarskih oznaka, te pobjegao neplativši račun.

To je, kako pišu 24sata, bilo nešto nakon ponoći u noći 5. prosinca. Tada su četvorica mladića u istom vozilu došli na benzinsku postaju u Čakovcu gdje je jedan od njih ukrao bocu alkoholnog pića i kutiju keksa. Iako je otkriven pobjegao je s prijateljima.

Pročitajte i ovo Policija Ukrali 13.000 eura Policija zaustavila serijske razbojnike: Koristili plastične pištolje i noževe, prebili i strane radnike Ilustracija Kilometar dalje Naoružan opljačkao benzinsku postaju, sat vremena kasnije sjedio u policiji

No treći pohod na benzinsku postaju mladićima nije 'pošao za rukom'. Opet su natočili gorivo u vrijednosti od 100 kuna, ali ovaj put nisu uspjeli pobjeći. Uhvatili su ih policajci.

>> Autom se prevrnuli nekoliko puta: Poginuo 20-godišnjak

Četvorica mladića, koji imaju 32, 29,26 i 24 godine, optuženi su za remećenje javnog reda i mira, a svi su zadržani u pritvoru. Policija je utvrdila da je sve krađe počinio 32-godišnjak koji je i vozio. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene