Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preprodavači iz Dugava i Pojatnog

Uhvaćeni dileri heroina s heroinom vrijednim 60.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhvatila je dvojicu preprodavača droge iz Pojatnog i Dugava kod kojih je pronađeno oko 150 grama heroina koji "na ulici" vrijedi oko 60.000 kuna.

Preprodavači su otkriveni nakon što su prije četiri dana u zagrebačkom naselju Sloboština s manjim količinama droge uhvaćena dvojica muškaraca u dobi od 27 i 32 godine. Ubrzo se otkrilo da je stariji muškarac heroin kupio od vršnjaka iz Dugava koji je idućeg jutra uhićen. Kod njega je pronađeno 0,5 grama heroina i 0,8 grama marihuane, a u njegovom stanu još 8,1 grama heroina, 0,2 grama marihuana i digitalna vaga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

Kriminalističkom obradom policija je doznala da je 32-godišnjak drogu nabavljao od 54-godišnjaka iz Pojatnog koji je istog dana navečer uhićen na području Zaboka. Uz sebe je imao 20 grama heroina, a u njegovoj trgovini u Zaboku pronađeno je još 120 grama te droge, ali i 124 grama laktoze te 220 grama punila namijenjenog za miješanje s drogom. U obiteljskoj kući također je imao manju količinu droge te digitalnu vagu.

Vrijednost droge 60.000 kuna

Vrijednost zaplijenjene droge u uličnoj preprodaji cijeni se na 60.000 kuna. Preprodavač iz Pojatnog policiji do sada nije bio poznat, dok su ostali osumnjičenici od ranije evidentirani zbog zlouporabe droga, a 27-godišnjak i zbog krađa. Dvojica preprodavača iz Pojatnog i Dugava privedeni su istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu zbog preprodaje droga, 32-godišnjak zbog posjedovanja i posredovanja u kupoprodaji droge, a 27-godišnjak zbog posjedovanja droge. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene