Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinio 10 krađa

Uhvaćen serijski lopov koji je krao po plovilima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gorivo, ribarski štapovi, generator i drugi predmeti našli su se na meti 25-godišnjeg serijskog lopova kojeg je primorsko-goranska policija uhitila zbog sumnje da je s još jednom osobom u samo desetak dana počinio 10 krađa.

Policija dvojac sumnjiči da je između 28. travnja i 8. svibnja provaljivao u plovila u lučicama u Iki i Ičićima te u plovilo u lučici Urinj, iz kojih su većinom krali gorivo, ribarske štapove i opremu za ribolov, razni alat, a zatim i opremu za plovila, uređaj za navigaciju, generator za struju i druge predmete.

Pročitajte i ovo Ilustracija U bolnici je Drama u Puli! Pljačka usred bijela dana završila jako loše: Kada ih je ugledala, skočila je s terase Ilustracija Prijeti mu zatvor Duško krao po trgovini, zbrajao cijene, pazio da ne prijeđe 1000 kuna, ali ga zeznula jedna stvar

Osim u plovila osumnjičeni lopovi navodno su provaljivali i u spremišta za gorivo teretnih vozila iz kojih su od kraja travnja ove godine ukrali 900 litara dizelskog goriva. Vlasnici plovila i tvrtka iz Rijeke oštećeni su za oko 55.600 kuna.

UHVAĆEN NA DJELU Uhićen policajac koji je haračio po kućama dok vlasnika nije bilo

Policija ih tereti za ukupno 12 krađa, od čega dvije u pokušaju. Zbog prikrivanja prijavila je i 33-godišnjaka kod kojeg je pronađen dio ukradenih predmeta. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene