Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhvaćen napadač na Željka Malnara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva mjeseca nakon što je metalnom palicom pretučen novinar i voditelj televizijske emisije "Noćna mora" Željko Malnar, zagrebačka policija uhvatila je 24-godišnjaka kojeg sumnjiči za napad.

Manuel Kereši, koji je od ranije poznat policiji po nasilju, uhvaćen je u Iloku i doveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda zbog pokušaja nanošenja teške ozljede.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Policija ga je ranije povezala s napadom ali ga nije mogla pronaći na poznatim adresama, pa je za njim raspisala potragu.

Nezadovoljan emisijom "Noćna mora" napadač je došao iz Osijeka u Zagreb istući Malnara, a kad je to obavio vratio se u Osijek, izvijestila je zagrebačka policija.

Unaprijed planirani napad zbio se 27. veljače u kafiću u Planinskoj ulici, a mediji su nagađali da je povod bio gostovanje predsjednika Partije podunavskih Srba Rade Leskovca.

Napadač je vrebao Malnara s terase kafića i čekao povoljan trenutak za napad. Ubrzo je prišao separeu i metalnom palicom s leđa udario Malnara, a ostale u društvu, novinarku Vesnu Kljajić i još jednog suradnika, poprskao suzavcem.

Iako ga je, po policijskom izvješću, napadač namjeravao teško ozlijediti, Malnar je prošao s lakšim ozljedama glave. Nakon slikanja i liječničke obrade u KBC-u Merkur ubrzo je pušten kući.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene