Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U zagrebačkom naselju Dugave

Uhvaćem diler s 46 grama kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija zaplijenila je 46 grama kokaina od 32-godišnjaka za kojeg je utvrdila da je drogu nabavljao u većim količinama, pakirao ju u manje paketiće i potom prodavao.

Muškarac je uhvaćen u ponedeljak u zagrebačkom naselju Dugave kada je prilikom legitimiranja na tlo pored sebe odbacio vrećicu s kokainom u kojoj je bilo 20 manjih paketića s po 0,8 grama i vrećica s 26 grama kokaina, izvijestila je danas policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Problem u luci Policija zaplijenila toliko droge da je sada ne može spaliti: Stvorili su europski "Kokaingrad" Ilustracija Unosan posao u Mlinovima Pogledajte što je par skrivao u kući u Zagrebu: Upala im policija, a brzo se saznalo da za jednim traje međunarodna potraga

Još nije utvrđeno od koga i na koji način je 32-godišnjak nabavio drogu, čija je vrijednost procjenjena na 20 tisuća kuna. Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni je priveden u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda. U policiji kažu da je dosad više puta evidentirali zbog zlouporabe droga i kaznenih djela imovinskog kriminaliteta. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene