Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neuspjele krađe

Uhićeno troje Rumunja zbog krađa na Stradunu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka policija uhitila je troje rumunjskih državljana osumnjičenih za krađu lisnica od stranih turista.

Dubrovačko-neretvanska PU priopćila je da je u istražni centar dubrovačkoga Županijskog suda danas privela 32-godišnju Rumunjku i 28-godišnjeg Rumunja koje sumnjiči da su jučer oko 11 sati na Stradunu iz torbe 34-godišnje Korejke ukrali lisnicu u kojoj je bilo 940 eura i 400 kuna te kreditne i zdravstvene kartice.

Nakon toga pokušali su ukrasti lisnicu i Korejcu koji je s njom bio u društvu, no nisu uspjeli te ih je policija uhitila i odvela u policijsku postaju.

Treći Rumunj u dobi od 33 godine uhićen je jučer na Pilama pošto ga je policajac oko 15 sati na Stradunu zatekao kako pokušava ukrasti lisnicu iz ruksaka jedne strankinje.

I on je danas uz kaznenu prijavu priveden u istražni centar dubrovačkoga Županijskog suda, priopćila je policija. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene