Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivna granična policija

Uhićeno 14 Somalaca pri ilegalnom prelasku granice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske u dva je navrata zatečeno i uhićeno ukupno 16 stranaca u nezakonitom prelasku državne granice, izvjestili su jutros iz PU vukovarsko-srijemske.

Na području Apševaca u nezakonitom prelasku državne granice jučer je zatečeno i uhićeno četrnaestero državljana Somalije, a na području Iloka, dvojica državljana Kosova.

Zbog nezakonitog prelaska državne granice Republike Hrvatske doneseno je Rješenje o njihovom protjerivanju iz Hrvatske, određena zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj, te je pokrenut postupak povratka u Republiku Srbiju, iz koje su nezakonito prešli u Hrvatsku, navodi policija.

Od početka 2012. na području PU vukovarsko-srijemske u nedopuštenom prelasku državne granice zatečeno je i uhićeno ukupno 100 stranih državljana, među kojima je najveći broj iz Afganistana i Somalije. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene