Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ordinirali' po dubrovačkim zlatarnicama

Uhićeni pljačkaši iz Rumunjske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici PU splitsko-dalmatinske u suradnji s policijskim postajama Dubrovnik i Ploče završili su kriminalističku obradu kojom je utvrđeno da su troje državljana Rumunjske, dvoje supružnika od 29 i 31 godine te 42-godišnjak, kao i dvoje još nepoznatih rumunjskih državljana počinili više kaznenih djela na području PU dubrovačko-neretvanske.

Pljačkaši su u petak, 14. kolovoza, u Pločama otuđili tri mobitela ukupno vrijedna oko 27.000 kuna. Istog dana iz zlatarnice na dubrovačkom Stradunu otuđili su dva zlatna ručna sata u vrijednosti od 25.000 kuna te pokušali ukrasti sedam zlatnih narukvica iz jedne zlatarnice.Također, prilikom izlaza iz trgovine na Stradunu otuđili su i tri ručna sata u vrijednosti od 71.000 kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opljačkali 730 tisuća kuna Policija uhitila pljačkaše pošte koji su policajce izgurali s ceste Slika nije dostupna Scenarij dostojan Hollywooda Uhićeni osumnjičeni za spektakularnu pljačku helikopterom

Ukradeni predmeti su pronađeni kod osumnjičenih te će biti vraćeni vlasnicima, a rumunjski državljani uhićeni su na području PU splitsko-dalmatinske te jučer dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Splitu, priopćila je PU dubrovačko-neretvanska. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene