Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali gotovo 700.000 kuna

Uhićeni pljačkaši Erste banke i Inine crpke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka je policija danas izvijestila kako je u suradnji s Policijskom upravom bjelovarsko-bilogorskom provela kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i 34-godišnjakom zbog sumnje da su od 10. prosinca lani do 15. travnja ove godine počinili dva kaznena djela prepada na poslovnice Erste banke te prepad na Ininu benzinsku postaju, a materijana korist koju su tom prigodom pribavili iznosi više od pola milijuna kuna.

U poslovnici Erste banke u Hercegovcu razbojstvo su počinili 10. prosinca prošle godine i tom su prigodom otuđili 226.600 kuna.

Na Ininoj benzinskoj postaji u Bjelovaru razbojstvo su počinili 31. ožujka ove godine, kada su naoružani i s maskirani kapama od dvojice zaposlenika uzeli 3.830 kuna. Samo dva tjedna nakon toga, 15. travnja u poslovnici Erste banke u Vrbovečkoj ulici u Dubravi otuđili su 442.000 kuna.

Pročitajte i ovo Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama Slika nije dostupna Policija traži pomoć Oružana pljačka INA-ine benzinske postaje u Sisku

>> FOTO: Snimljena pljačka benzinske postaje u Bjelovaru

Po riječima načelnika odjela općeg kriminaliteta PU zagrebačke Krešimira Antolića, policija ima priznanje 31-godišnjeg mladića, a u rasvjetljavanju ova tri slučaja uvelike su doprinjeli građani.

Osumnjičeni su 29. travnja dovedeni istražnom sucu Županijskog suda u Bjelovaru, koji je nakon saslušanja 31-godišnjaka pustio na slobodu, a 34-godišnjaku odredio 48-satno zadržavanje. Policija je pronašla dio otuđenog novca, a provode se istražne radnje kako bi se pronašao i preostali novac. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene