Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićena trojica zbog zloporabe droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završnom akcijom Kriminalističke policije istarske Policijske uprave, MUP-a i Županijskoga državnog odvjetništva jučer su u Puli uhićena trojica Puljana zbog osnovane sumnje da su počinili kažnjivo djelo zlouporabe droge.

Riječ je o D.T-u (44) i braći R.V. (42) i M.V. (45) Po njegovim
riječima nakon višemjesečne kriminalističke obradbe i njihova praćenja policija je na djelu, odnosno na javnom mjestu zatekla trojicu Puljana kod kojih je u tijeku uhićenja nađeno 1709 grama kokaina.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

Premetačinom njihova stana i automobila policija je pronašla i zaplijenila još 542 grama kokaina, pištolj, veće količina strijeljiva, 115O eura, manju kunsku svotu, sedam mobitela i digitalnu vagu.

Načelnik Cestar je na novinarski upit kazao kako zaplijenjeni kokain na tržištu vrijedi oko 90.000 eura. Osumnjičenici su danas oko 15 sati sprovedeni istražnom sucu Županijskog suda u Puli, a sva trojica već su poznata policiji zbog zlouporabe droge ili drugih kažnjivih djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene