Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri uhićenja

Dolijali pljačkaši: Policija ih uhvatila nakon 11 razbojstva u poštama, zlatarnicama...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri muškarca u dobi od 48, 30 i 24 godine uhićeni su u akciji zagrebačke i karlovačke policije nakon počinjenja 11 razbojstava.

Zagrebačka i karlovačka policija privele su tri muškarca koje sumnjiči se da su u sastavu zločinačkog udruženja od ožujka do lipnja ove godine na području Zagreba i Karlovca počinili ukupno 11 kaznenih djela razbojništava.

Pročitajte i ovo Glavni kolodvor u Zagrebu Istraga u tijeku Sukob u centru Zagreba: Policija uhitila osumnjičenog zbog teškog ranjavanja migranta Ilustracija Očevid u tijeku Opljačkana pošta usred Zagreba: Prijetio zaposleniku i uzeo novac

Radi se o sedam razbojništava pošte, jedno kazneno djelo u automat klubu kao i jedno kazneno djelo u trgovini na zagrebačkom području, a na karlovačkom području su opljačkali jednu poštu i jednu zlatarnicu.

>> Karlovac: Naoružan i maskiran pljačkaš pobjegao policiji

Tri muškarca (48, 30 i 34 godine) 'odradili' su kaznena djela prema prethodnom planu 48-godišnjaka dok je maskirani 30-godišnjak ulazio u objekte napada te uz prijetnju plinskim pištoljem od zaposlenika otuđivao nakit i novac. Za to vrijeme 48-godišnjak i 34-godišnjak su u blizini objekata čekali u svojim ili iznajmljenim automobilima kojima su se svi udaljavali nakon počinjenja kaznenih djela.

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta PU zagrebačke su osumnjičene 48 i 30-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku te posebno izvješće dostavili Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, dok je osumnjičeni 34-godišnjak 31. srpnja 2013. godine doveden u Zatvor Zagreb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene