Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen zbog prijetnji i obiteljskog nasilja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 36-godišnjaka koji je u Novom Zagrebu u više navrata tukao svoju suprugu i prijetio joj, u zadnje vrijeme i zračnom puškom te bombama zbog čega je u opasnost dovodio i njihove dvije maloljetne kćeri.

Policija je danas izvijestila da je osumnjičenog privela u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, kazneno ga prijavivši za zapuštanje i zlostavljanje djece, nasilničko ponašanje u obitelji, prijetnje te dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Pročitajte i ovo Predao se nasilnik iz Tordinaca - 2 izvijestilo tužiteljstvo Muškarcu (57) iz Tordinaca određen pritvor: Na susjede bacio molotovljev koktel pa prijetio bombom Ubojstvo u Zagrebu, ilustracija - 1 Policija objavila Riješen slučaj ubojstva u centru Zagreba, uhićena trojica mladića

Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je 36-godišnjak u obiteljskoj kući u Novom Zagrebu u zadnjih šest godina u alkoholiziranom stanju često pred djecom tukao i vrijeđao svoju 31-godišnju suprugu, napadavši je nožem i udaravši nogama po tijelu.

Djevojčice je, pak, često vikom i galamom budio usred noći.

Njegovo nasilničko ponašanje u obitelji kulminiralo je prošle
nedjelje, kada je oko tri sata u noći u pijanom stanju probudio
suprugu i djecu, iz ormara izvadio zračnu pušku, izašao iz kuće i ispalio nekoliko hitaca u zrak.

Supruga je izašla za njim i on je usmjerio pušku u nju, zaprijetivši joj da će je ubiti.

Prije nekoliko tjedana iza šupe u dvorištu detonirao je ručnu bombu i tako doveo u opasnost živote djece, kažu u policiji.

Pretragom obiteljske kuće policija je pronašla zračnu pušku kalibra 4,5 milimetara, spremnik streljiva od 7,9 milimetara i praznu kutiju za ručnu bombu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene