Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skinuo signalni sustav

Uhićen zbog krađe kojom je ZAUSTAVIO željeznički promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je u Slavonskom Brodu uhićen 38-godišnjaka zbog oštećenja javnih naprava i krađe.

Zbog sumnje da je s tračnica skinuo bakrene i aluminijske vodiče koji su dio signalnog sustava, policija je sinoć u Slavonskom Brodu uhitila 38-godišnjaka, kojega će prijaviti za kaznena djela oštećenja javnih naprava i krađe, priopćeno je danas iz slavonskobrodske Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Ukradeno 150 papiga - 7 Istraga tapka u mjestu Bizarna krađa na istoku Hrvatske! Iz dvorišta kuće ukradeno 150 papiga: "Lopov mora da je stvarno lud"

Sinoć oko 21:30 sati u Kolodvorskoj ulici s tračnica su skinuti bakreni i aluminijski vodiči koje služe za signalizaciju prohodnosti kolosijeka, zbog čega je došlo do prekida prometovanja vlakova od 21:30 do 22:10 sati.

Teško opečen: Popeo se na vagon, pa dirao žice pod naponom

Policijski službenici su oko 21:45 sati u blizini uhitili 38-godišnjaka iz Slavonskog Broda s platnenom torbom u kojoj je nosio sjekiru i oko tri metra bakrenih i aluminijskih vodiča, navodi se u današnjem priopćenju slavonskobrodske Policijska uprave. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene