Obavijesti Video Pretražite Navigacija
12 od 15

Uhićen razbojnik koji je volio pljačkati po Maksimirskoj ulici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca (30) policija sumnjiči da je u posljednje tri godine 'odradio' čak 15 pljačkaških pohoda, od čega 12 u istoj ulici u širem središtu grada.

Zagrebačka policija uhitila je 30-godišnjaka kojega sumnjiči da je u posljednje tri godine 'odradio' čak 15 pljačkaških pohoda, od čega 12 u istoj ulici u širem središtu grada.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Omiljena lokacija uhićenog razbojnika bila je Maksimirska ulica u kojoj je, prema podacima zagrebačke policije, od kraja veljače 2012. do siječnja ove godine opljačkao deset poslovnica za otkup plemenitih metala te dvije sportske kladionice. Ostala tri razbojstva za koja ga policija tereti počinio je također u poslovnicama za otkup plemenitih metala u Ilici, Zvonimirovoj ulici i na Iblerovu trgu.

VIDEO Skočio na leđa pljačkašu naoružanom - mačetom

Na mjesto zločina najčešće je dolazio nemaskiran, a potom bi prebacio kapuljaču preko glave ili šal preko lica te prijeteći nožem od zaposlenica otuđivao novac i nakit.

Ukupan plijen koji je odnio u svim pljačkaškim pohodima procjenjuje se na više od 86 tisuća kuna, kažu u policiji koja je razbojnika nakon kriminalističkog istraživanja predala pritvorskom nadzorniku.

30-godišnjak je uhićen desetak dana nakon što je zagrebačka policija objavila njegove fotografije s nadzornih kamera jedne od opljačkanih poslovnica za otkup plemenitih metala u Maksimirskoj ulici navodeći da tragaju za muškarcem visokim 180 centimetara, mršave građe, crne kose i klempavih ušiju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene