Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Uhićen prodavač marihuane u Retkovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija zaplijenila je više od tri kilograma marihuane, uhitila 23-godišnjaka osumnjičenog da je drogu prodavao u naselju Retkovec, a uhićena su i dvojica njegovih kupaca.

Policija je u ponedjeljak navečer na području Dubrave uhvatila 25-godišnjaka kod kojega je pronašla oko pet grama marihuane, a samo 20-ak minuta kasnije i 22-godišnjaka s vrećicom s 50 grama iste droge.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Treba li Hrvatska legalizirati marihuanu? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Ubrzo se otkrilo da su obojica marihuanu kupili od 23-godišnjaka za kojega je policija već imala informaciju da na području Retkovca prodaje drogu.

Prodavač je uhićen jučer poslijepodne kraj svog stana u kojem je pronađeno više plastičnih vrećica s ukupno 2972 grama marihuane i oko 10.000 kuna za koje se sumnja da su 'zarađene' preprodajom droge.

Ukupno je zaplijenjeno 3027 grama marihuane koja bi, procjenjuju u policiji, u prodaji na veliko vrijedila oko 30.000 kuna, dok bi u uličnoj prodaji na malo dostigla i tri puta veću vrijednost.

Osumnjičeni 23-godišnjak je priveden u Istražnom centar Županijskog suda u Zagrebu, a dvojica njegovih kupaca redovnim su putem kazneno prijavljeni zbog posjedovanja droge. Niti jedan od trojice uhićenika do sada nije bio poznat policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene