Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riješena četiri slučaja

Uhićen pljačkaš koji je tri puta opljačkao Splitsku banku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija riješila je četiri pljačke banaka.

Riješen je slučaj jučerašnje pljačke banke na Jarunu gdje je otuđeno više stotina tisuća kuna. Analizom i praćenjem policija je došla do muškarca koji je počinio pljačku.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Kada je pljačkaš u večernjim satima pokušao izaći iz unajmljenog stana u kojem je živio s djevojkom, sukobio se s policijom. Uspio je pobjeći do motela Plitvice, gdje si je pucao u glavu i u bolnici preminuo od zadobivenih ozlijeda.

>> Preminuo pljačkaš banke koji je na Laništu pucao na policiju

Uhićen je i pljačkaš koji je izvršio tri pljačke. Dva oputa mu je na meti bila Spitska banka u Maksimirskoj, a jednom Splitska banka u Vlaškoj ulici. Ukupna šteta iznosi 160 tisuća kuna.

Policija je napomenula kako se radi o obiteljskoj čovjeku koji ima dozvolu za posjedovanje pištolja. Na pljačku su na natjerali dugovi. Još uvijek nije poznato zašto su poslovnice Splitske banke baš uvijek bile njegova meta.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene