Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon što je skrivio nesreću

Uhićen mladić koji je s ceste pokušao izgurati policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesettrogodišnji mladić koji je noćas skrivio prometnu nesreću, a kad ga je policija htjela zaustaviti, svojim je automobilom pokušao s ceste izgurati policajca, uhićen je i priveden u policijsku postaju, potvrdila je splitska policija.

Mladić je osumnjičen da je jučer oko 23 sata u Kaštelima prouzročio lakšu prometnu nesreću sa štetom te se udaljio s mjesta nesreće, a policajca koji ga je htio zaustaviti pokušao je automobilom izgurati s kolnika. Policajci su ga pokušali zaustaviti na nekoliko mjesta u Kaštel Lukšiću, Kaštel Gomilici i Kaštel Kambelovcu, no on nije želio stati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasni vijadukti, tuneli.... Na autocesti s profesionalnim vozačima: Evo na što upozoravaju! Slika nije dostupna Tragedija kod Petrinje Djevojka (18) izašla iz autobusa pa je udario automobil

Ipak je uhvaćen 25 minuta poslije ponoći u Kaštel Lukšiću, a dvojica policajaca uporabila su sredstva prisile te su ga odveli u policijsku postaju u Kaštelima dok se ne otrijezni, nakon čega je počela kriminalistička obrada zbog sumnje da je počinio kazneno djelo sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene