Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupio košulju s oznakama ZET-a

Uhićen lažni kontrolor: Novac trošio na alkohol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski djelatnici uhitili su 41-godišnjaka, koji se predstavljao kao kontrolor ZET-a zadnjih tri godine. Izvlačenjem novca od građana bez karte kupovao je alkohol.

Na sajmu Jakuševac kupio je rabljenu košulju sa oznakama ZET-a. Od tada je u tramvajima i autobusima putnike bez karte zamolio da izađu na prvoj stanici i pokušavao im naplatiti kaznu. Kako bi se izvukli od plaćanja kazne, većina građana ponudila bi mu određeni iznos, koji bi on prihvaćao. Na taj način prikupljen novac trošio je za kupnju alkoholnih pića.

Pročitajte i ovo ZET auobusi Novo povećanje Radnicima u Zagrebačkom holdingu i ZET-u rastu plaće, a mijenjat će se i koeficijetni za vozače Pronađen je Krunoslav Đurec Nepoznate okolnosti "Živ je i zdrav": Pronađen ZET-ovac za kojim se tragalo pet dana

Uhićen je zahvaljujući građanima koji su muškarca prepoznali na ZET-ovoj fotografiji i dojavili njegov identitet. Policija sada poziva građane, koji su bili njegove žrtve, da se jave u najbližu postaju. Protiv njega podignut je i Optužni prijedlog i to zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, javlja zagrebačka Policijska uprava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene