Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi mu kaznena prijava

Udario policajca na motoru dok je pretjecao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski motorist sudario se s automobilom dok je vozio pod svjetlosnim i zvučnim signalima.

Policijski motorist se u Slunju dok je vozio policijski motocikl, pod svjetlosnim i zvučnim signalima, sudario s automobilom i zadobio teške tjelesne ozljede, ali se dobro oporavlja, izvijestila je danas policija.

Nesreća se dogodila oko 19:30 sati u Slunju kada je 42-godišnji policajac slunjske postaje pretjecao osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Cetingrada.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku U blizini Bjelovara dogodila se prometna nesreća: Stradao je motociklist Ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u Zagrebu: U sudaru s automobilom poginuo motociklist

>> Policajac na godišnjem zadobio frakturu lubanje

Vozač automobila je počeo skretati u lijevo, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, te je prepriječio put policijskom službeniku koji je bio u fazi pretjecanja. On je tada pri kočenju prednjim dijelom motocikla udario u lijevu bočnu stranu osobnog vozila i zadobio teške tjelesne ozljede, navodi se u priopćenju policije. Procjenjuje se da materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv 21-godišnjaka slijedi kaznena prijava.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene