Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedaleko Virovitice

BRUTALNI NAPAD Udarali svećenika dok nije pao u nesvijest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati počinitelji 60-godišnjeg svećenika dočekali su u dvorištu. Izudarali su ga i pobjegli s torbom punom novaca...

U utorak oko 18.10 sati nepoznati počinitelji su u mjestu Sladojevci u dvorištu kuće dočekali 60-godišnjeg muškarca, fizički ga napali, zadali mu više udaraca po tijelu od kojih je izgubio svijest i uzeli mu torbu s više desetaka tisuća kuna, izvijestila je PU virovitičko-podravska. Nakon razbojništva pobjegli su u nepoznatom smjeru, a ozlijeđeni muškarca prevez je u OB Virovitica.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

Mladić (16) još ne zna hoće li na operaciju: U KB Dubrava stigla policija

Policija je dojavu o razbojništvu u Ulici B. Radića dobila u utorak u večernjim satima i u tijeku je potraga za počiniteljima.

Kako javlja Informativni centar Virovitica, napadnuti muškarac je sladojevački župnik  Valent Furjan. Krim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni za razbojništvo dvije muške osobe, a svećenika su napali kada je izašao iz automobila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene