Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Učitelj bludničio nad četirima djevojčicama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 59-godišnjaka osumnjičena da je seksualno zlostavljao četiri 11-godišnje djevojčice na zagrebačkom području.

Osumnjičenik je sproveden na zagrebački Županijski sud gdje mu je istražna sutkinja Erna Dražančić nakon preslušanja kasno popodne odredila 48-satni pritvor. 

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćna presuda Pedofil iz Riječke nadbiskupije osuđen na 8 godina zatvora: Objavljeno što je sve radio Slika nije dostupna Ozbiljan pristup? Pedofil koji je bludničio nad djevojčicama neće ni dana provesti u zatvoru

U tom bi roku Odvjetništvo trebalo podnijeti istražni zahtjev protiv osumnjičenika čiji identitet policija i sud nisu željeli otkriti radi zaštite njegovih žrtava.

Muškarac je osumnjičen za kažnjivo djelo bluda koji je navodno počinio lani od travnja do prosinca nad četirima 11-godišnjim djevojčicama na zagrebačkom području.

Neki su mediji objavili da osumnjičenik radi kao učitelj u jednoj zagrebačkoj osnovnoj školi i da su ga vjerojatno prijavili roditelji jednog djeteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene