Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se nalaz obdukcije

Ubojstvo u Međimurju: Na cesti pronađen izboden muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međimurska PU javila je kako se u Čakovečkoj ulici u Podturenu sinoć oko 22 sata pronađeno mrtvo tijelo 30-godišnjaka te 20-godišnjak s teškim tjelesnim ozljedama, obojica iz 15-ak kilometara udaljenog mjesta Palinovec.

Oko 22 sata policija je zaprimila dojavu građana o ozlijeđenim osobama pokraj ceste. Prvotno se sumnjalo na prometnu nesreću, no nakon izlaska na teren utvrđeno je kako se radi o ubojstvu jer je ubijeni na tijelu imao više ubodnih rana. U njegovoj blizini je pronađen i 20-godišnjak, inače rođak ubijenog, s ozljedama glave. On je prevezen u čakovečku bolnicu gdje je utvrđeno da ima potres mozga.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Slučaj APN Milanović: ''I dalje vraćam kredit. Država je Banožiću omogućila sve u životu'' Ilustracija Oglasila se policija U Zagrebu izboden mladi Nepalac: Završio u bolnici s teškim ozljedama

Ubijeni je inače radio u inozemstvu, a u blizini je pronađen i njegov Mercedes austrijskih registracijskih oznaka te Seat Toledo čakovačke registracije koji pripada 20-godišnjaku.

Policija još istražuje okolnosti ubojstva pri čemu će pomoći i obdukcija koja će danas biti obavljena u Županijskoj bolnici u Čakovcu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene