Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen počinitelj

U središtu Zagreba zlatar ubio kamatara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Zagreba, u Margaretskoj ulici pored Cvjetnog trga danas se oko 14,20 sati dogodilo ubojstvo, potvrdila je PU zagrebačka.

Zaposlenik zlatarne Zagreb u Margaretskoj ulici ubio je hicima iz pištolja muškarca, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja je uhitila 31-godišnjeg počinitelja. Identitet ubijenog još nije utvrđen, kao ni motiv zločina, odnosno pojedinosti i okolnosti pod kojima je u zlatarni kod Cvjetnog trga ubijen muškarac. Neslužbeno doznajemo, da je ubijena osoba Branko Mijić, otprije dobro poznat policiji, navodno zbog kamatarenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nema elemenata kaznenog djela Jutros u Zagrebu na tri različite lokacije pronađena tijela mrtvih osoba Ženska imena u tragovima (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Prava rijetkost Muška dominacija: Polovica gradova u Hrvatskoj nema niti jednu ulicu koja nosi žensko ime

Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba na mjestu događaja je izjavila da je uhićeni počinitelj priveden u Policijsku postaju Centar na kriminalističku obradu te da će se više pojedinosti o zločinu znati nakon očevida na kojemu su uz policijsku ekipu i istražna sutkinja te tužitelj. O motivu i pozadini zločina nije ništa rekla, no neslužbeno se doznaje da je majstor zlatarnice ubio kamatara koji ga je dulje vrijeme iznuđivao.

'Uzeo mu je kuću, sve što je imao i sad ga je došao tući i maltretirati na radnom mjestu. Pucao je u njega i ubio ga', rekao je rođak vlasnika zlatarnice u kojoj se dogodilo ubojstvo.

Koliko je novaca djelatnik zlatarne dugovao još nije poznato, policiju je dočekao mirno. Što se događalo u zlatarnici možda otkrije i sam vlasnik koji je blijed i šokiran završio na ispitivanju. Policija je bila ogradila cijelu Margaretsku ulicu od Ilice do ulaza u prolaz Oktogona na Cvjetnom trgu, a prema izjavama građana u vrijeme ubojstva čulo se više hitaca iz vatrenog oružja i to iz pravca zlatarne u Margaretskoj ulici na kućnom broju 2. Policija je pozvala građane koji imaju bilo kakva korisna saznanja da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 92

Razvoj događaja pratite na portalu Dnevnik.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene