454940
454940
454940
454940
454940

POLICIJA POTVRDILA Ubojstva u Slavonskom Brodu su povezana, istražuje se više osoba

  • , 26.10.2016., 15:30
  • Autor:
  • komentara

Iz policije demantiraju novinske napise da je pri usmrćenju dvojice muškaraca korišten odvijač. Budući da je istraga u tijeku, nisu mogli potvrditi je li policija već pritvorila osumnjičene za ubojstvo.

 
 
 
 
Ubojstva u Slavonskom Brodu su povezana (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)
Ubojstva u Slavonskom Brodu su povezana (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL)

Iz Policijske uprave brodsko-posavske danas su potvrdili kako postoji sumnja u povezanost dvaju ubojstava u Slavonskom Brodu

"Možemo potvrditi da postoji sumnja da su ovi događaji povezani", izjavila je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske. Policija istražuje više osoba osumnjičenih za ubojstvo dvojice muškaraca, čija su trupla pronađena u ponedjeljak na odvojenim lokacijama.

Zbog tijeka istrage, glasnogovornica nije mogla potvrditi je li policija već pritvorila osumnjičene za ubojstvo dvojice muškaraca. Iz policije demantiraju novinske napise da je pri usmrćenju dvojice muškaraca korišten odvijač.

Policija je u ponedjeljak najprije dobila dojavu o pronalasku mrtvog 49-godišnjeg muškarca, a samo pet sati kasnije prijavljena je smrt i 80-godišnjaka. Mrtvi muškarci pronađeni su u svojim kućama koje su udaljene petstotinjak metara. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se