Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon krvavog pohoda

Ubojici iz Belišća određen jednomjesečni pritvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojici iz Belišća, 57-godišnjem J.Š. koji je u nedjelju ubio brata i sestru svoje bivše supruge, a nju teško ranio, određen je jednomjesečni pritvor.

Dežurni sudac Županijskog suda u Osijeku Ninoslav Ljubojević danas je rekao da je osumnjičenik jučer iz policije priveden u osječki zatvor, te da mu je istražni sudac odredio jednomjesečni pritvor.

Pročitajte i ovo Mjesto ubojstva u Meauxu izbodeni i zadavljeni FOTO Otkrivaju se detalji ubojstva majke i četvero djece: Najmlađe je imalo devet mjeseci, pronađeni su u stanu na Božić Talijanski karabinjeri OBITELJSKO NASILJE Užas u susjedstvu: Muškarac branio majku pa ubio oca, sad je stigla nova presuda

>> Ubojica iz Belišća bivšu ženu 'opsjedao, tukao i maltretirao'

Pritvor je određen po tri osnove, kazao je Ljubojević, zbog dvostrukog ubojstva i pokušaja ubojstva, mogućnosti ponavljanja teškog kaznenog djela, te mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Krvava tragedija dogodila se 23. prosinca navečer u Kozarčevoj ulici u Belišću, gdje je J.Š. vatrenim oružjem usmrtio brata M.O. (47 godina) i sestru D.T. (45 godina) svoje bivše suprug J.F. koju je teško ranio. U trenutku tragedije u kući su bila i djeca ubijene D.T., sestre u dobi od 16 i 19 godina.

Osumnjičenik je pobjegao, ali ga je policija istu večer uhitila u obližnjem mjestu, Ladimirevcima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene