Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noć proveo u zatvoru

Ubojica supruge prijavljen i za zlostavljanje sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je na smrt pretukao svoju suprugu Minu Hodić zagrebačka policija podnijela je kaznenu prijavu protiv Fejze Hodića, kojega osim za teško ubojstvo tereti i za zlostavljanje i zapuštanje 14-godišnjeg sina.

Hodić je uhićen u četvrtak navečer, a nakon kriminalističke obrade i noći u zatvoru danas će biti dovoden pred suca istrage koji će mu odrediti istražni zatvor.

U policiji ističu da je Hodić suprugu verbalno i fizički zlostavljao od travnja 2008. kao i svog 14-godišnjeg sina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Grozno Križevci: Na mladu ženu pala metalna vrata i ubila ju na mjestu Slika nije dostupna Preminula u 89. godini FOTOGALERIJA: Život Jovanke Broz

>> Susjedi često zvali policiju, no ubijena nikada nije prijavila supruga

Obiteljski sukob je kulminirao u noći sa srijede na četvrtak u stanu u Ulici Frana Alfirevića, kada je suprugu brutalno pretukao.

Od posljedica premlaćivanja rukama i nepoznatim tupim predmetom 46-godišnja Mina Hodić je preminula u stanu, no osumnjičeni je tek u četvrtak ujutro nazvao hitnu medicinsku pomoć, tvrdeći da je suprugu pronašao ozlijeđenu na ulici.

Prije pozivanja hitne pomoći iz stana je uklonio tragove zločina i predmet kojim je pretukao suprugu i bacio ih u kontejner za smeće.

Nakon uhićenja Hodić je policiji ispričao da je pretučenu suprugu pronašao kraj kontejnera te da ju je unio u stan gdje je kasnije preminula. Mediji su, međutim, prenijeli izjave susjeda koji tvrde da se iz njihova stanu čula jaka galama te da je oko jedan sat sve utihnulo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene