Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio sam u ćeliji

Ubojica Majstorović objesio se u bjelovarskom zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zatvorenik rano jutros pronađen obješen u ćeliji bjelovarskog zatvora je Perica Majstorović (47), nepravomoćno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubojstva Slavice Medić 2006. u Zadru.

Obješeni Majstorović pronađen je u 6,35 sati za redovita obilaska ćelije u kojoj je boravio sam. Središnji ured za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa ranije je izvijestio o samoubojstvu zatvorenika navodeći samo njegove inicijale i kaznu na koju je osuđen, no od izvora bliskog ministarstvu doznaje se da je riječ o Perici Majstoroviću.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva

Njega i Šimu Medanića (50) je zadarski županijski sud prije dvije godine nepravomoćno osudio na najveću moguću kaznu zbog ubojstva iz koristoljublja Šimine sestre Slavice Medanić. Majstorović i pokojni Nikola Grbić su za novac počinili ubojstvo, ispalivši 7. siječnja 2006. tri hitca u glavu žrtvi nakon čega su u stanu pronašli 275 tisuća eura. Od toga su dio uzeli kao dogovorenu nagradu za likvidaciju, a ostatak predali Šimi Medaniću.

>> Medaniću i Majstoroviću po 40 godina zatvora za ubojstvo Medanićeve sestre

Nezadovoljan podjelom Grbić je tražio još novca, pa je Medanić od Majstorovića naručio i njegovo ubojstvo. Majstorović je Grbića likvidirao s više hitaca u glavu potkraj lipnja 2006. kod Muntića blizu Pule. Medanić i Majstorović uhićeni su su potkraj studenoga 2006. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene