Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rođaka ustrijelio, izudarao maljem i zapalio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravično ubojstvo u Ogorju Gornjem; 39-godišnji Ivan Kokeza dočekao je sinoć svog rođaka i susjeda 55-godišnjeg Mirka Boku pred njegovom kućom te ga ustrijelio iz puške dok je Mirko još sjedio u automobilu.

Potom je benzinom polio i zapalio i njega i automobil. No, ni to mu nije bilo dosta, pa je iz gorućeg automobila izvukao svoju žrtvu, vukao ga po cesti 20-ak metara i izudarao ga maljem. 

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Ubijen 21 Hrvat Istraga u BiH o samoubojstvu svjedoka u istrazi ratnih zločina nad Hrvatima Slika nije dostupna Pronađen pištolj Mravinci: Susjeda je ubio iz nelegalnog pištolja

Neslužbeno doznajemo kako se kao motiv spominju dugogodišnji problemi oko parcele. 

Ivan Kokeza dočekao je svog rođaka i susjeda Mirka Boku i upucao ga iz kalašnjikova dok je Mirko još sjedio u automobilu. 

Potom je benzinom polio te zapalio i njega i automobil. Iz gorućeg je vozila potom izvukao svoju zapaljenu žrtvu, vukao ga po cesti i izudarao ga maljem. Nakon toga je opet ispalio nekoliko metaka u rođakov automobil i u pravcu njegove kuće te pobjegao u šumu.

- Nakon nekoliko dojava građana na području mjesta Ogorje da se čuje rafalna paljba u njihovom mjestu, policija je izašla na mjesto događaja i pronašla mrtvo tijelo 55-godišnjaka, kažu u PU splitsko-dalmatinskoj. 

Neslužbeno doznajemo kako se kao jedan od motiva spominje višegodišnji spor oko parcele. Kokeza je na zemljištu pred Bokinom kućom napravio parkirno mjesto, zbog čega su njih dvojica završili na sudu. Parnica je okončana u Bokinu korist.

Iako je ubojica već iza rešetaka, u mještane podsvilajskih sela uvukao se strah. Ne pamte, kažu, ovako stravičan zločin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene