Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojica u bijegu

Ubojstvo u Rugvici: Tijelo starice pronađeno u kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Rugvica kod Dugog Sela u obiteljskoj kući jučer oko 17 sati pronađeno je mrtvo tijelo starice.

Ubijena je 76-godišnja starica, a pronašla ju je žena koja se o njoj skrbila i koja joj je oko 17 sati popodne nosila lijekove. 'Žena se s staricom još čula telefonskim putem jučer oko 16 sati, a kada je sat vremena kasnije došla u kuću, starica je bila mrtva', rekla je Aleksandra Ljuba, glasogovornica PU zagrebačke. Dodala je kako se još uvijek ne zna kako je starica ubijena, a na njezinom tijelu pronađeni su ozljede po glavi i po vratu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Rugvici - 2 Crno jutro na cesti Detalji teške nesreće u Rugvici: Vozač oduzeo prednost, poginula dvojica 18-godišnjaka Autobusi, ilustracija - 1 pala je VIDEO Vozač nasilno izbacio staricu iz autobusa u Sarajevu: "Odmah je suspendiran i protiv njega je pokrenut postupak"

Starica je inače živjela sama u trošnoj kući, a njezina skrbnica rekla nam je kako joj je suprug preminuo još prije par godina te kako njih dvoje nisu imali djece. Mještani Rugvice u šoku su zbog zvjerskog ubojstva. Ubojica je zasad u bijegu i njegov identitet nije poznat. Iz zagrebačke policije rečeno je kako su izvidi u tijeku te kako se radi sve da se ubojica što prije uhiti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene