Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku istraga

Ubijena Koprivničanka pronevjerila novac, ubili je uoči razgovora u policiji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više detalja o misterioznoj smrti trebalo bi se znati nakon obdukcije. Koprivničanka je, sumnja se, pronevjerila iznos od nekoliko stotina tisuća do pola milijuna kuna.

Policija istražuje misterioznu smrt Koprivničanke (48) koju je majka u nedjelju  pronašla mrtvu u svom stanu u Đurđevcu, a više detalja trebalo bi se znati nakon, za utorak najavljene, obdukcije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija index Lažne diplome iz Bosne prodavale se na crnom tržištu, pojavile se i u Hrvatskoj, a u sve je uključena - talijanska mafija Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Ubijena žena, inače dugogodišnja blagajnica u Upravi šuma u Koprivnici, u ponedjeljak je, prema pisanju 24 sata, trebala na obavijesni razgovor u tamošnju policiju zbog sumnje da je pronevjerila novac.

U Đurđevcu ubijena 48-godišnja Koprivničanka

Novac je navodno pronevjerila iz kase uzajamne pomoći koju je vodila, a točan iznos nije poznat, međutim spominje se nekoliko stotina tisuća do pola milijuna kuna.

Neki stanari navodno su se žalili da financije nisu čiste ni u prikupljanju pričuve za koje je bila zadužena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene