Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Puli

Ubijena jedna osoba, druga ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć oko 20.25 sati u Sišanu nedaleko od Pule došlo je do pucnjave u dvorištu obiteljske kuće u kojoj je ubijen jedan muškarac, a drugi je teško ozlijeđen.

Prema prvim saznanjima policije do oružanog sukoba je došlo u obiteljskoj kući u Šišanu, na adresi Montrion 105, tijekom svađe četvorice muškaraca, kada je u jednom trenutku 36-godišnjak zapucao iz pištolja i ubio 39-godišnjaka iz Rijeke te teško ranio 33-godišnjaka iz okolice Pule. Teško ozlijeđeni muškarac je prevezen u pulsku Opću bolnicu.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

Istarska policija za sada je izvijestila kako su uhićene dvije osobe iz okolice Pule, koje se dovode u vezu s ubojstvom i ranjavanjem. Očevid na mjestu ubojstva provode djelatnici pulske policije i istražni sudac Županijsko suda u Puli, a očekuju se i vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještaćenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba.  Mediji pišu kako se radi o kamatarskom obračunu. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene