Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strava u oroslavju

Uhićen muškarac koji je susjeda u Zagorju izbo do smrti. "Čuli smo glasnu prepirku, a onda vrisak: 'Dokle više, majku mu!'"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Oroslavju je ubijen muškarac. Navodno ga je ubio susjed kojeg je policija uhitila u petak ujutro. Prema očevicima, ubojstvo se dogodilo u dvorištu osumnjičenog.

U Oroslavju je ubijen muškarac, potvrdila nam je PU krapinsko-zagorska. Ubojstvo se dogodilo u četvrtak kasno navečer. Očevid na mjestu zločina obavilo je Županijsko državno odvjetništvo. Ubijen je muškarac stotinjak metara od svoje kuće, u kojoj je živio sam, javlja Zagorje.com.

Mještani kažu da se ubojstvo dogodilo u dvorištu osumnjičenog. 

Dnevnik Nove TV doznaje da je osumnjičeni za ubojstvo uhićen u petak u jutarnjim satima. 

Navodno se skrivao u šumi.

Jutarnji list navodi da je muškarac ubijen sjekirom, dok Zagorje.com navodi da je ubijen nožem. 

Iz PU krapinsko-zagorske tek su nam kratko rekli da je u četvrtak pronađen ozlijeđeni muškarac, kojeg su prebacili u bolnicu, gdje je preminuo. Ubijen je hladnim oružjem. Policija nam nije mogla potvrditi je li ubijen sjekirom ili nožem. 

"Čuli smo neku glasnu prepirku, dva muška glasa, ali nismo nešto obraćali pretjerano pažnju. Jedino što sam uspjela razaznati prije nego što sam čula vrisak bilo je: 'Dokle više, majku mu!' Tko je to rekao, ne znam, a tek sam jutros čula da je ubijen", izjavila je sumještanka za Jutarnji list. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene