Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin pokraj Čazme

Čazma: Ubijen 43-godišnjak, policija traži ubojicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj kući u mjestu Donji Miklauši pokraj Čazme noćas oko 1 sata pronađen je mrtav 43-godišnji muškarac.

Tijekom očevida djelatnici PU bjelovarsko-bilogorske utvrdili su da je 43-godišnjak ubijen. Glasnogovornik bjelovarsko-bilogorske Policijske uprave Dražen Medved kazao je da počinitelj nije poznat, ali, rekao je, policija ima dosta informacija te s mnogim ljudima obavlja obavijesne razgovore. Neki od njih, dodao je, ići će na poligrafsko testiranje, a počinitelj će, vjeruje, biti brzo pronađen i uhićen. Napitanje kako je muškarac ubijen glasnogovornik Medved odgovorio je kako ne može reći radi istrage.

Pročitajte i ovo Golemi oblak nad Čazmom Zacrnilo se nebo FOTO "Ovo je čudovište koje je nas je napalo": Čazmanski fotograf netom prije nevremena snimio monstruozni oblak Posljedice nevremena - 2 ZBRAJA SE ŠTETA VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte strašne posljedice nezapamćenog nevremena u Čazmi

Tijelo je po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Velikoj Gorici radi obdukcije prevezeno u KBC Šalata. Policija je na mjestu zločina pronašla tragove koje će dostaviti Centru  za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja dr. Ivan Vučetić u Zagrebu zbog žurnog vještačenja. Policija intenzivno prikuplja saznanja kako bi što prije rasvijetlila ovaj slučaj.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene