Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubijen 25-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvorištu obiteljske kuće u Grubišnom Polju s više hitaca iz vatrenog oružja sinoć oko 20,40 sati ubijen je Miroslav Vlajić (1981.), rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj.

Glasnogovornik PU Dražen Medved napomenuo je da je policija dobila dojavu od oca ubijenog koji je rekao kako za ubojstvo sumnjiči 37-godišnjaka iz Grubišnog Polja koji je nakon ubojstva pobjegao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićen na srpsko-bugarskoj granici Srpsko tužiteljstvo optužilo Veljka Marića za ratni zločin Slika nije dostupna Presuda Bori Trbojeviću Deset godina zatvora za zločin u Grubišnom Polju

Policija je blokirala gradsko područje te je u jednoj ulici sinoć oko 23,10 pronašla osumnjičenog, uhitila ga i odvela u policijsku postaju radi istrage. Uhićeni je zatražio odvjetnika, a brani se šutnjom.

Medved je napomenuo kako je osumnjičeni pucao prema vratima kuće Vlajićevih gdje je ubijeni pronađen na stubama. Motiv ubojstva nije poznat, ali se zna da je obitelj Vlajić jučer u više navrata imala razmirice s osumnjičenim.

Kriminalistička obrada i istraga još se provode, danas će biti
obavljena obdukcija tijela ubijenog, a pištolj kojim je počinjeno ubojstvo još nije pronađen.

Medved je reako kako su osumnjičeni i ubijeni više puta bili
prijavljivani zbog različitih kaznenih djela kao što su krađe, provale i prijetnje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene