Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stali im na kraj

Kraj zagrebačke napasti: Uhićena opasna banda od 11 maloljetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je čak 11 maloljetnika koji su izvršili niz pljački.

Gotovo je kriminalističko istraživanje nad osmoricom maloljetnika koji su od 3. listopada prošle i 4. svibnja ove godine, na području Zagreba počinili devet teških krađa i dva pokušaja teških krađa.

Pročitajte i ovo Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć

Ženama starije ili srednje životne dobi prilazili bi s leđa, u skupini od dvoje ili više, i s vrata im strgnuli ogrlice, koje bi kasnije prodavali. Napravili su štetu od 21 500 kuna.

Prijetili batinama

Gotovo je i kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika koji su 8. svibnja, na stajalištu ZET-a u Heinzlovoj ulici, prijeteći batinama od četvorice maloljetnika ukrali mobitele i sunčane naočale.

Drugi put su razbojništvo počinili 9. svibnja u Parku Ribnjak, kada su 24-godišnjaku ukrali 200 kuna, mobitel i kutiju cigareta. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 4.000 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su privedeni pritvorskom nadzorniku, dok je protiv njih podnijeto Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene