Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propucan muškarac

Policija traga za napadačem u Zagrebu: Obračun na mjestu gdje je bio i pokušaj likvidacije Vjeke Sliška

Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 4
Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 4 Pixell
Aktualno Galerija Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 4 Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 4 Foto: Pixell Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 3 Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 3 Foto: Pixell Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 2 Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 2 Foto: Pixell +0 Propucan muškarac u Maksimirskoj u Zagrebu (Foto: Pixell) - 1 Galerija 1/4 >>
U pucnjavi koja se dogodila u Zagrebu ozlijeđen je jedan muškarac. Policija još nije otkrila detalje događaja, ali kako se pucnjava dogodila na frekventnom mjestu, svjedoka ne nedostaje.

U Maksimirskoj 107 u četvrtak navečer propucana je muška osoba (47) kroz nogu iz vatrenog oružja.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Muškarac je teško ozlijeđen i prevezen je u KBC Zagreb, objavila je policija.

Svjedoci koji su se oko 20 sati našli u blizini pričaju da su odjednom čuli pucnjeve i vidjeli dvojicu muškaraca kako trče sa šalovima preko glave, a u blizini i čovjeka kako leži ranjen na podu uz automobil.

Na mjesto događaja vrlo su brzo stigli hitna pomoć i policija koja je područje ogradila policijskim trakama. U Maksimirskoj je došlo i do zastoja tramvajskog prometa.

Pred zgradom u kojoj se dogodila pucnjava, sredinom devedesetih dogodio se pokušaj druge spektakularne likvidacije “kralja poker-aparata” Vjeke Sliška, koji je na kućnom broju 109 imao sjedište svoje tvrtke Bonaparte. Sliško je tada preživio pokušaj ubojstva, a na njegov automobil bio je ispucan cijeli spremnik iz strojnice, piše Jutarnji.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene