Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ispitan ubojica

Ubojstvo u Prečkom: Objavljeni detalji zločina, ženu zatukao tupim predmetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo ispitalo je muškarca zbog sumnje da je tupotvrdim predmetnom ubio svoju suprugu.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu u utorak je ispitalo 54-godišnjeg muškarca zbog sumnje je u subotu ubio svoju suprugu u stanu u Zagrebu u kojem su zajedno živjeli.

Sumnjiči ga se da joj je od 20:30 u petak do 9:30 u subotu tupotvrdim predmetom zadao više udaraca. Oštećenica je zadobila višestruke teške tjelesne ozljede glave od kojih je preminula na mjestu događaja, objavio je Državno odvjetništvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Marić odgovarao na pitanja Ima li mahnitog kupovanja namirnica u hrvatskim trgovinama? "Jučer sam bio kratko u dućanu..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna određen mu istražni zatvor Sakrio se iza kontejnera: Muškarac (79) iz sačekuše pucao u bivšu ženu

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od bijega i opasnosti od utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage prihvatio je prijedlog te je okrivljeniku određen istražni zatvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene