Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se ta razbojnicima

U Zagrebu opljačkane kockarnica i casino

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više desetaka tisuća kuna opljačkano je noćas iz automat-kluba u Sesvetama, gdje je nepoznati razbojnik puškom zaprijetio dvojici zaposlenika, izvijestila je danas zagrebačka policija.

U kockarnicu u Dugoselskoj ulici razbojnik odjeven u maslinastu jaknu, tamne naočale i svijetle tenisice upao je oko jedan sat iza ponoći. Puškom je zaprijetio dvojici zaposlenika u dobi od 30 i 48 godina, uzeo novac i pobjegao s plijenom.

Pročitajte i ovo Osiguranje novca (Foto: Dnevnik.hr) - 1 STRUČNJAK ZA PRATNJU NOVCA Stotine tisuća kuna na hrvatskim cestama: "Ako pljačkaši silom otvore kovčeg, novac postaje neupotrebljiv" Ilustracija (Foto: Tragovi) Pljačke koje su zgrozile sve 'Tragovi' donose potresne priče o ubojstvima zaštitara i policajaca koji su stradali na dužnosti

U policiji ističu da intenzivno tragaju za razbojnikom koji je prema izjavama svjedoka jače tjelesne građe i visok oko 180 centimetara.

U nedjelju oko 20,30 sati opljačkana je i kladionica u Ulici Brune Bušića u zagrebačkom naselju Središće iz koje su nepoznati razbojnici odnijeli nekoliko tisuća kuna nakon što su 22-godišnjoj djelatnici predali napisanu poruku prijetećeg sadržaja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene