Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasno skupljanje sekundarnih sirovina

Zadar: Iz zračnice pucao na romsku obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 46-godišnjeg Zadranina koji je jučer prije podne ozlijedio 39-godišnjaka koji je sa suprugom i sinovima po dvorištu u Splitskoj ulici u Zadru skupljao sekundarne sirovine, izvijestila je danas Policijska uprava zadarska.

Policija je utvrdila da je 46-godišnji Zadranin iznenada prišao njihovom parkiranom teretnom vozilu i bez povoda s metalnom šipkom razbio prednje vjetrobransko i bočno staklo. Zatim je s terase, najvjerojatnije iz zračne puške, ispalio metak u natkoljenicu 39-godišnjaka i lakše ga ozlijedio. Nakon pucnjave 46-godišnjak je pobjegao, no poslijepodne je uhićen. Neslužbeno se saznaje da se radi o romskoj obitelji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju i uništenja i oštećenja tuđe stvari i optužni prijedlog zbog drskog ponašanja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene