Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagađa se da je stranac

Karlovac: Slijepi putnik oblijepljen katranom pronađen u teretnom vlaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teretnom vagonu u Karlovcu pronađen je muškarac sav oblijepljen katranom. U Ogulinu je također u vagonima koji su prevozili katran, uočeno nekoliko osoba.

Neidentificirani muškarac, za kojeg se nagađa da je stranac, pronađen je u četvrtak sav oblijepljen katranom u teretnom vagona na karlovačkom Željezničkom kolodvoru te je prevezen u bolnicu. U Ogulinu je također u vagonima koji su prevozili katran uočeno nekoliko osoba, potvrđeno je u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Za sada nije službeno potvrđeno je li riječ o stranim migrantima niti da su se oni u Ogulinu razbježali pa da se za njima traga. Glasnogovornica karlovačke PU Andrea Lenard rekla je kako su i oni nađeni u teretnim vagonima s katranom te da traje postupanje oko utvrđivanja tko su i odakle su.

Od ravnatelja karlovačke bolnice Ervina Jančića doznaje se da se u bolnici pruža pomoć nepoznatom muškarcu. Za sada se čini da nema ozljede te da je u dobrom općem stanju, ali da mu je tijelo prekriveno katranom, pa traje zahtjevna obrada, odnosno čišćenje pacijenta za prijam i detaljniju dijagnostiku, dodao je.

"Mi radimo svoj posao, policija odrađuje svoj posao utvrđivanja identiteta, jer mi pacijenta za sada vodimo kao 'mušku osobu bez imena', a ne možemo s nekom sigurnošću procijeniti ni njegovu dob. Zbog nekih činjenica smatramo da je riječ o strancu koji ne govori ni hrvatski, ni engleski ili njemački jezik, teško komuniciramo, a pacijent ostavlja dojam da ne razumije ni grupu arapskih jezika, koje zna naš liječnik Mohamed Katte", rekao je ravnatelj karlovačke bolnice Jančić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene