Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što li su sve našli?

U Velikoj Gorici uhićen trgovac oružjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je Romea S. (46) iz okolice Velike Gorice za kojeg se sumnja da je preprodavao oružje i drogu, a u njegovoj kući pronađena je veća količina oružja i streljiva.

Temeljem naloga suca istrage policajci su upali u kuću 46-godišnjaka te pronašli tri pištolja s integriranim laserskim nišanom s dva spremnika, cijev za pištolj, pet spremnika, pet pušaka s optičkim ciljnikom, pretvornik za pištolj s kundakom i optičkim ciljnikom, nogare za pušku, 553 komada puščanog streljiva, 58 komada patrona, 1047 komada raznog pištoljskog streljiva, 200 komada malokalibarskog streljiva i četiri spremnika za pušku M70 s ukupno 120 komada streljiva.

Pročitajte i ovo Lampion Problem nasilja nad ženama Ubojstvo dvaju žena obilježilo kraj godine u Velikoj Gorici: "Sve je gore i gore i ničemu dobrom se ne možemo nadati" Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 2 Ubio majku i suprugu Tko je ubojica iz Velike Gorice? Jedan detalj oko umirovljenja otkriva kakva je osoba bio

Ljudskom rodu prijeti oružje još strašnije od nuklearnog

Policija procjenjuje da bi pronađeno oružje na ilegalnom tržištu vrijedilo više od 50.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Romeo S. predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari podnesena je tužiteljstvu u Velikoj Gorici. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene