Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvoje ozlijeđenih

Smiljan: Udario u stup, poginuo putnik na zadnjem sjedištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas se u Smiljanu, u blizini Gospića, dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Policijska uprava ličko-senjska nakon očevida izvijestila je o detaljima noćašnje teške prometne nesreće u mjestu Smiljanu, u kojoj je smrtno stradao 25-godišnji B.S. Nesreća se dogodila oko 00,45 sati na županijskoj cesti u mjestu Smiljan tako što je I. M. (1990.) iz Gospića, vozeći Golf gospićkih registarskih oznaka prema Gospiću uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te je vozilo udarilo u betonski stup od javne rasvjete.

Pročitajte i ovo Nesreća blizu Zaprešića ima ozlijeđenih Nesreća kod Zaprešića: Auto se zabio u stup javne rasvjete Slika nije dostupna Sudar automobila Vraćali se s maturalne: Poginula 18-godišnjakinja, troje ozlijeđeno

U prometnoj nesreći smrtno je stradao putnik na stražnjem sjedalu vozila B. S. (1985.) iz Gospića. Teže tjelesne ozljede zadobili su vozač i putnica na prednjem desnom sjedalu M. M. (1993.) iz Gospića, koji su zadržani u Općoj bolnici Gospić na daljnjem liječenju. Očevid su obavili dežurni istražni sudac Županijskog suda u Gospiću, Županijski državni odvjetnik i službenici PU ličko-senjske.

Protiv vozača I. M. slijedi podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće, navodi policija. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene