Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok još nije poznat

TEŠKA PROMETNA NESREĆA Na Korčuli poginuo 22-godišnji mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju rano ujutro dogodila na Korčuli poginuo je 22-godišnji mladić, potvrdila je glasnogovornica dubrovačko-neretvanske policija Andrijana Biskup.

'Nesreća se dogodila na državnoj cesti 118, obilaznici oko mjesta Blato. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna vozila dubrovačkih registracijskih oznaka. Smrtno je stradao 22-godišnjak, a očevid je još uvijek u tijeku', rekla je glasnogovornica Biskup.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Ilustracija nesreća u Gradacu Sletio autom s ceste i zabio se u betonski stup: 18-godišni vozač pio i nije bio vezan

Dojava je u Županijski centar 112 Dubrovnik zaprimljena u 6:09 sati, a na mjesto nesreće su upućeni Hitna pomoć Vela Luka, policija, i DVD Blato. Očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće je u tijeku. DC 118 zatvorena je za sav promet, koji se odvija kroz mjesto Blato i lokalnim cestama.

Na Korčuli se noćas oko 1:30 sati dogodila još jedna prometna nesreća, na cesti od Vela Luke prema Blatu, u kojoj su tri osobe ozlijeđene. Devetnaestogodišnji vozač osobnog automobila izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika, pri čemu je vozač lakše ozlijeđen, a dvoje putnika koji su s njim bili u automobilu su teže ozlijeđeni i helikopterom su prevezeni u KBC Split, rekla je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Biskup. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene