Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Županja: U sudaru troje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva automobila, a koja se dogodila danas u 13 sati na cesti između Soljana i Strošinaca, smrtno je stradalo troje ljudi.

'Troje ljudi je ozljeđeno i prevezeno je kolima Hitne pomoći u Opću bolnicu u Vinkovcima, a zasad se još ne zna o kakve su ozljede zadobili', rekao je Krunoslav Žgela, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske. Nesreća se dogodila kad je, po dosadašnjim spoznajama, kombi koji se kretao iz smjera Strošinaca prema Soljanima, zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika, u zavoju prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s toyotom yaris koja je dolazila iz suprotnog smjera. Po Žgelinim riječima, na mjestu su poginuli vozačica toyote yaris (1947.) i putnici u automobilu (1918. i 1941.), svi s prebivalištem u Lipovcu. Vozač kombija (1975.) iz Gornje Vrbe te putnici u kombiju iz Osijeka i Knina (1980. i 1982.) lakše su ozlijeđeni, rekao je Žgela.

Pročitajte i ovo Sudar u Dvoru pozvani vatrogasci U teškoj prometnoj nesreći automobil u potpunosti izgorio: Tri osobe ozlijeđene Policija Zadržan na liječenju U prometnoj nesreći teško ozlijeđen muškarac iz Slovenije

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene