Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na A3

Prevrnula se prikolica s pčelama, petero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dionica autoceste A3 Bregana-Lipovac bila je zatvorena do 7:45 sati zbog prometne nesreće kod mjesta Borovac.

Kod 143. kilometra autoceste u smjeru Lipovca kod mjesta Borovac oko 1:10 sati prevrnula se prikolica u kojoj su se nalazile košnice s pčelama, a potom su na nju naletjela dva osobna vozila. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

>> Zagreb: Na tisuće pčela 'okupiralo' tramvajsku stanicu!

U nesreći je ozlijeđeno pet osoba, tri lakše i dvije teže, koje su zbrinute u bolnici u Novoj Gradišci, doznaje se u sisačko-moslavačkoj PU. Majka i dvoje djece su lakše ozlijeđeni, dok su otac i treće dijete zadobili teže ozljede koje nisu opasne za život.

Pri prevrtanju su iz prikolice ispale košnice s pčelama koje su trebale biti zbrinute prije očevida. Na mjesto događaja izašli su novljanski vatrogasci i pčelari koji su pomogli u uklanjanju košnica s pčelama. Očevid još traje. 

Dionica autoceste od čvora Novska do čvora Okučani je bila zatvorena do 7:45 sati, a promet se preusmjeravao na izlaz Novska. U smjeru Lipovca vozilo se u koloni.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene