Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoprezni turisti

U sudaru gumenjaka i jet-skija stradao 14-godišnji dječak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na kupalištu u mjestu Lopar na otoku Rabu danas je oko 13 sati teško ozlijeđen 14-godišnji dječak preko kojeg je prešao jet-ski.

Tragedija se dogodila kada su se sudarili gumena brodica, na kojoj su se nalazili otac i sin poljski državljani, i jet-ski kojim je upravljao njemački državljanin. Dječak je iz gumenjaka pao u more, te je preko njega prešao jet-ski koji mu je nanio teške tjelesne ozlijede.

>> Desetogodišnjak zatečen u nepropisnom upravljanju gliserom

Otac ga je odmah odveo u ambulantu, nakon čega je hitno prevezen helikopterom u KBC Rijeka, izvijestilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture. Po dojavi o sudaru na mjesto nesreće odmah su pristigla dva plovila Lučke ispostave Rab. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene