Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna na 'istarskom ipsilonu'

U sudaru automobila jedna osoba poginula, tri ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21,20 sati na prometnici Sveti Petar u šumi-Rogovići, kod mjesta Slokovići, jedna je osoba poginula, dvije su teško, a jedna je lakše ozljeđena, doznaje se u Policijskoj upravi istarskoj.

Do nesreće je došlo kada je Opel astra, koju je pod utjecajem alkohola (od 1,39 promila), vozio 20-godišnjak iz mjesta Banovci, u zavoju prešla na suprotnu stranu kolnika i frontano se sudarila s vozilom Citroen sax, kojeg je iz smjera Žminja vozio Goran Gljuščić (1989.) iz Sv. Petra u šumi. Vozač Citroen saxa Gljuščić je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće, a troje suputnika u automobilu je ozljeđeno od čega su 18-godišnji suvozač i17-godišnja putnica teško ozljeđeni dok je 17-godišnji putnik zadobio lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Prometna nesreća Promet je normaliziran Ozlijeđena jedna osoba: Zbog sudara dva automobila gužve u Zagrebu

Na mjestu nesreće izašli su i pazinski vatrogasci, koji su morali rezati krov automobila kako bi ozlijeđene izvukli van. Ozljeđeni su vozilom hitne pomoći prevezeni u Opću bolnicu u Puli. Vozač Opel astre u sudaru je ostao neozlijeđen, potvrdila je glasnogovornica PU Istarske, Nataša Rogić. Istražni sudac Svetislav Vujić naložio je obdukciju i vještačenje vozila.

Zbog policijskog očevida koji je trajao do gotovo jedan sat iza ponoći, promet se odvijao preko 'istarskoj ipsilona' od čvora Rogovići do ćvora Žminj. U prva tri dana 2009. godine ovo je druga prometna nesreća s poginulom osobom na istarskim prometnicama, navodi policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene